DMCA

Prosimy o opis w jaki sposób (materiał/profil) zamieszczony na stronie narusza prawo. Te dane zostaną przesłane użytkownikowi (właścicielowi konta), który narusza prawo.

Zgodnie z art. 14 Ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U.2002.144.1204 z późn. zmianami),możemy zablokować Komentarze/Posty lub Materiały w reakcji na urzędowe zawiadomienie lub wiarygodne zgłoszenie. Prosimy wypełnić powyższe dane, by zgłoszenie spełniało warunek wiarygodności. Proszę pamiętać, że podane informacje mogą zostać przekazane Użytkownikowi, który dostarczył materiały podejrzane o łamanie zasad, w celu umożliwienia mu złożenia wyjaśnień. Proszę również upewnić się, czy konkretne treści rzeczywiście naruszają prawa autorskie. W razie wątpliwości odnośnie swoich praw lub braku pewności, czy wystąpiło naruszenie praw autorskich. Złożenie nieprawdziwego zawiadomienia może podlegać odpowiedzialności prawnej.
Uwaga! Pliki , które umieszczają użytkownicy nie znajdują się na serwerach należących do cda-max.pl i nie ponosimy odpowiedzialności za serwisy macierzyste , na których owe pliki się znajdują. Nie wspieramy piractwa, więc zrobimy wszystko, aby na naszej stronie nie było materiałów nielegalnych i niezgodnych z polskim prawem. Pierwsze kroki prosimy kierować do firm youtube.com , novamov.com openload.co videowood.tv videoweed.es dailymotion.com vimeo.com oraz innych , które posiadają pliki wrzucane przez użytkowników do naszego serwisu na swoich serwerach. Każdy z tych serwisów usuwa pliki naruszane prawem autorskim w związku z czym jeśli wyżej wymieniony serwis usunie plik na stronie cda-max.pl plik wrzucony przez użytkownika przestaje działać.

Zgłoszenia rozpatrujemy najszybciej jak to możliwe.